×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Transferrykte: Danska AWP-spelaren på väg att bänkas i Heroic — ersätts av ryss

1
Den före detta Fnatic-snipern kan vara på väg bort från Heroic.
Nico "nicoodoz" Tamjidi är på väg bort från Heroic. Det menar iallafall de två ryska CS-profilerna Alexey "OverDrive" Birukov och harumi.

Under helgen har både OverDrive och harumi skrivit inlägg om att nicoodoz kommer att bänkas till förmån för den ryska AWP-stjärnan Abdul "degster" Gasanov som för närvarande är bänkad i OG.

Om uppgifterna stämmer skulle det innebära att nicoodoz sejour i Heroic blivit mycket kortvarig. Den före detta Fnatic- och Preasy-snipern anslöt till laget i december och har alltså inte ens spelat en hel säsong för laget.

Vad gäller degster har den ryska AWP-spelaren varit bänkad i OG sedan juni förra året. 22-åringen har inte spelat några tävlingsmatcher sedan dess.

Om uppgifterna stämmer ställer Heroic upp följande femma:
Rasmus "sjuush" Beck
Rene "TeSeS" Madsen
Guy "Nertz" Iluz
Damjan "kyxsan" Stoilkovski
Abdul "degster" Gasanov

Artikelbild: João Ferreira/Blast och Adela Sznajder/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..