×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Transferrykte: isak på väg till Ninjas In Pyjamas

1
Ninjas In Pyjamas esportchef vill inte kommentera ryktet.
Den svenska supportstjärnan Isak "isak" Fahlén kan vara Ninjas in Pyjamas nya spelare. Det påstår iallafall den ryska CS-profilen harumi som i ett mycket uppmärksammat inlägg på X under söndagen påstod att isak kommer att lämna Gamerlegion för att istället ansluta till NIP.

Även Team Spirit-profilen Alexey "OverDrive" Birukov har gjort inlägg där han påstår att den ryska spelaren Timur "FL4MUS" Marev är aktuell för Gamerlegion, något som spätt på ryktet då 19-åringen ses som en potentiell ersättare för isak i laget.

De två profilernas uppgifter sammanfaller också med att NIP:s vd Hicham Chahine själv bekräftat att NIP gjort klart med den sista pusselbiten i organisationens lagbygge. Vilken spelare som organisationen värvat har NIP ännu inte avslöjat, något som skulle kunna bero på att isak just nu deltar i ESL Pro League med sitt nuvarande lag.

Fragbite har varit i kontakt med Ninjas In Pyjamas esportchef Erik Wendel som avböjer att kommentera ryktet.

Artikelbild: Pressbild/NIP och
Videokälla: PGL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..