×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

SK lånar ut GeT_RiGhT till MYM – noLA ersätts

1
GeT_RiGhT har sedan NiP splittrades agerat reserv i SK-laget, men sedan SK imponerat, bland annat med segern i KODE5-kvalet i Holland för någon timme sedan, ser chanserna för GeT_RiGhT att ta en plats i laget mycket små ut.
Att låta en GeT_RiGhT-spelare sitta och trycka på bänken är så klart slöseri med både talang och SK:s lönepengar. Lösningen blir att låna ut GeT_RiGhT till MYM, där han återförenas med NiP-kamraten face.

Lånet kommer att pågå i en månad, men GeT_RiGhT får som brukligt är inte spela i matcher mot SK. Några uppgifter om hur det ekonomiska lösts vill man inte ge. GeT_RiGhT kommer att ersätta noLA, men varför just noLA får gå åt sidan är oklart.

MYM, som kommer att premiärspela redan inom någon dag i och med det norska Extreme Masters-kvalet, har nu följande laguppställning:
face
GeT_RiGhT
prb
REAL
juve9le

139 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 139 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..