×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip med kylie istället för xpozer på Assembly

1
Nu var det länge sedan vi hörde något om det svenska laget i Begrip. Ett lag som i det tysta jobbar mot ett mål, det finska evenemanget Assembly Winter med start den 22 mars. Senast vi hörde något rapporteras om laget handlade det om spelarbyten, och att kvicken ersatte zeki.
Det verkar än en gång vara dags för omstruktureringar i laget. Man har nu anmält sitt lag till Assembly där vi kan se att ingen xpozer finns med bland de fem registrerade spelarna. Istället är den tidigare Evilzone-spelaren kylie uppskriven tillsammans med de övriga fyra i laget.
kvicken
Molander
dsp
fury
kylie
individ från Begrip bekräftar att de fem spelarna som är anmälda till Assembly är de som spelar tillsammans just nu, även om ingenting är klart ännu. Officiella ändringar kommer att presenteras någon gång under nästa vecka. Det återstår att se vilka fem som kommer att spela för Begrip på Assembly.

Följande förändringar har skett i Begrip under loppet av några månader:
dsp ut
kvicken in
zeki ut
dsp in
xpozer ut
kylie in
Än så länge är två svenska lag anmälda till Assembly Winter, Begrip och Afterlife.swe. En del intressanta finska lag kommer också att finnas på plats så som roccat och CMAX, med tanke på att turneringen på evenemanget är ett förkval till det finska WCG-kvalet i sommar.

Våra svenska lag kommer dock inte att ha något med detta att göra utan reser endast dit för prispengarna och motståndet. Summan för prispengarna har ännu inte presenterats utan det kommer att göras kort före evenemangets början.

Mer läsning om de anmälda lagen och evenemanget i stort finner ni här.

Dela detta på internet

Contributor

Old School,

202 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 202 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..