×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Extreme Masters

Inledande lätta grupper för SK och fnatic i LA

1
För fnatic och SK:s del blev det två relativt lätta grupper, som idag lottades inför ESL:s Intel Extreme Masters i Los Angeles. Turneringen börjar redan på fredag och båda lagen spelar matcher den första dagen.
Grupp A
fnatic
x3o
Frag Dominant
Team Guardians

Grupp B
SK Gaming
EG.usa
50 Calibre Gaming
Revolution Sports

Grupp C
mTw.AMD
Roccat
Paragon of Virtue
vio

Grupp D
Meet Your Makers
mibr
MoB Gaming
MugNmouse
Som ni ser har Sverige placerats i de på pappret lättaste grupperna. Det brukar dock tendera att se annorlunda ut när man väl har facit i hand efteråt. Vi kommer dock att få se två lag gå vidare ur varje grupp, så någon större oro hade egentligen inte behövts.

Efter vad som kan kallas ett fiasko för ett otaggat fnatic uppe i Skellefteå, har man nu chansen att visa att man trots allt fortfarande är att räkna med.

SK gick som bekant till final i båda turneringarna med återskolade zet. Den här gången sätter man verkligen zet på prov, när det bjuds upp till dans på internationellt golv.

Källa: ESL

77 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 77 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..