×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Giants uteblir från Hannover och Extreme Masters

1
Inget Extreme Masters för giganterna
Finanskrisen har under början av året skördat sina första esportoffer, bland annat blev både SK och mTw av med sin sponsring från processortillverkaren AMD. Idag kommer ytterligare ett dystert besked, speciellt för oss svenskar, när Giants meddelar att de inte kommer att närvara vid Extreme Masters i Hannover.

Svensklaget skulle om mindre än en vecka vara på ett flyg till Tyskland för att delta i de europeiska finalerna i Extreme Masters. Resan till CeBIT-mässan blir dock inställd på grund av att sponsorer inte varit givmilda när det handlat om att betala lagets resa och vistelse.

Avhoppet gör att vi bara har kvar tre svenska lag som kommer att tävla om både pengar och plats till de globala finalerna som hålls i anknytning till de europeiska finalerna. Blanks manager Kronquist har dock berättat att Blanks deltagande i tävlingen är i fara efter Guxs övergång till fnatic. Vi kan alltså få ytterligare ett avhopp innan det hela drar igång den tredje mars.

Deltagande lag i Extreme Masters Europafinaler är nu alltså:
fnatic
Blank
SK
AndThenSome
mTw
n!Faculty
mousesports
Alternate
Millénium
emuLate
MYM

81 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 81 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..