×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nya uppgifter: Tentpole sparkad efter lönebråk

1
Nya uppgifter gör gällande att SK:s provspelning med zneel inte nödvändigtvis enbart har med bristande resultat att göra. Den bakomliggande orsaken ska istället vara ett bråk om pengar mellan Tentpole och SK.
En källa med god insyn i organisationen berättar för Fragbite att organisationens spelare fått sina löner chocksänkta, samt att SK ska ligga efter med utbetalningarna av flera spelarlöner. Enligt källan ska Tentpole ha tröttnat på att inte få sin lön och krävt utbetalning, och därefter blivit petad från femman.

Samtidigt uppmärksammas det i en nyhet borta på Rakaka att Tentpole nu verkar lämna SK. Laget ligger på hans SK-gaming profil numera under "tidigare lag", samtidigt som sponsortexten raderats.

– Inga kommentarer, får vi till svar när vi kontaktar spelare inom SK i frågan. När Fragbite kontaktar SK:s ledning väljer de att lägga locket på. Sannolikt har de dock en annan syn på det inträffade, men har alltså valt att inte kommentera händelserna.

251 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 251 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..