×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

friberg, allu och Magisk tar plats i Optic Gamings nya lag

3
Den svenska före detta ninjan, Adam "friberg" Friberg, är tillbaka vid tangentbordet igen. Den 25-årige göteborgaren har, tillsammans med ytterligare ett par européer, skrivit på för den amerikanska organisationen Optic Gaming.
Det blir i allra högsta grad ett internationellt lag som kommer att representera Optic Gaming den stundande höstsäsongen. Förutom svenske Adam "friberg" Friberg ansluter även hans före detta lagkamrat från NiP Gaming, Aleksi "allu" Jalli, samt den unge danska talangen Emil "Magisk" Reif till laget. Där bildar de tillsammans med spanjoren Óscar "mixwell" Cañellas kärnan i framtidens Optic.

Den femte, och sista, platsen i laget har ännu inte fyllts. Därför kommer den tidigare Optic-spelaren Keith "NAF" Markovic att fortsätta representera organisationen under den första veckan av ESL Pro Leagues nordamerikanska division.

Friberg ser fram emot att tävla igen

NAF berättade tweetade om sin överenskommelse med Optic

Laget inleder EPL-säsongen med matcher mot Ghost och Rogue
optic.tv

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..