×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Misfits vinner Cyberpowerpc efter övertalande vinst mot Renegades

1
Sean "seang@res" Gares Misfits tog den nordamerikanska scenen med storm när de under helgen vann Cyberpowerpc Extreme Gaming Series Fall. Det tog bara två kartor i finalen för laget att erhålla titeln.
Cyberpowerpc Extreme Gaming Series Fall spelades under helgen med europeiska Optic Gaming bland de deltagande lagen. På grund av intern problematik tvingades Immortals släppa sin plats, vilket gav Joshua "steel" Nissan och hans Torqued chansen att visa upp sig. Nissans lag åkte dock ut mot Optic i kvartsfinalerna och de föll i sin tur mot Misfits. På andra sidan slutspelsträdet trädde Renegades fram över bland andra Counter Logic Gaming.

Finalen började på Overpass, vilket var Sean "seang@res" Gares femmas kartval, och med en knapp ledning på en runda till Misfits tog de första halvan. När andra halvan gick av stapeln hade Renegades inte mycket att säga till om, då deras motståndare endast släppte tre rundor innan de stängde kartan, 16-11. Den andra finalkartan var Inferno och trots att det var Renegades kartval hade Gares lag ett klart övertag redan när halvtidssignalen löd, 13-2. Misfits äntrade den andra halvan med storm och stängde kartan, 16-2.


Slutplaceringar och prisfördelning.
Liquidpedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..