×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Virtus.pro gör SK Gaming sällskap i Epicenter-finalen — besegrar G2 med 2-1

2
Polska veteranerna Virtus.pro fortsätter att vinna i Sankt Petersburg och blev under lördagskvällen klara för final. I finalen kommer laget att ställas mot SK Gaming, som säkrade en plats tidigare under lördagen, efter seger mot Astralis.
Under lördagskvällen avgjordes den andra semifinalen av Epicenter. Det var polska Virtus.pro som startade starkast och vann G2 Esports:s kartval, Cache, med 16-9. Detta efter ett mycket bra försvarsspel, framför allt från Paweł "byali" Bieliński och Filip "NEO" Kubski.

Efter en tung förlust på Cache för G2 var det dags för Virtus.pros kartval, Nuke. Det skulle komma att vara ett fram- och tillbakaspel innan fransmännen lyckades säkra den sista rundan genom att köpa allt de kunde och stänga kartan 16-14. Sista kartan i den andra semifinalen var Inferno, där polackerna drog det längsta strået och kunde stänga kartan 16-10 och därmed boka en biljett till finalen under årets Epicenter.

Semifinal 1


Semifinal 2


G2 möter Astralis i bronsmatch under söndagen
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..