×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

m0NESY om fansens smeknamn: "Smickrande"

1
G2 Esports-stjärnan tycker inte att han gjort sig förtjänt av smeknamnet än.
När G2 Esports förra veckan vann storturneringen IEM Cologne blev lagets 18-åriga AWP-stjärna Ilya "m0NESY" Osipov historisk som den yngsta spelare att vinna både IEM Cologne och IEM Katowice. Men även om m0NESY redan hunnit skörda stora framgångar känner han inte att han ännu inte förtjänar fansens smeknamn "baby GOAT".

I en intervju med den ryska nyhetssajten Escorenews säger m0NESY att det fortfarande är för tidigt för honom att jämföras med de bästa spelarna genom alla tider, men att fansens förväntningar sporrar honom att bli bättre.

— Om jag ska vara ärlig vill jag inte hävda något sådant än. Ja, jag är smickrad när folk kallar mig saker som "baby GOAT", det inspirerar mig, men jag är inte den bästa genom alla tider än. Jag behöver fortfarande vinna så många turneringar och bara vara bäst, säger han.

Nästa gång vi får se m0NESY på servern är nästa vecka då G2 deltar i den nya saudiska storturneringen Gamers8 som drar igång den 16 augusti. Laget har lottats att spela mot den svenskägda organisationen 9INE i tävlingens åttondelsfinal.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..