×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svensken presenterad som coach – i danskt lag

1
Andreas "addi" Wallenberg fortsätter sin coachingkarriär i Danmark.
Den svenska CS-coachen Andreas "addi" Wallenberg har presenterats för ett nytt lag. I vår kommer den svenska veteranen att agera coach för det danska laget Alpha Gaming (som av sponsorskäl tillfälligt kallar sig Cepter Bitskins).

Alpha Gaming är ett ungt danskt lag som gjort avtryck i Danmark genom att bland annat sluta tvåa i den senaste säsongen av den inhemska ligan Power Ligaen. Under början av året har laget också deltagit i onlinetävlingarna United21 samt andradivisionen av European Pro League.

addi kommer senast från en två månader lång coaching-sejour i laget Peons. Under 2023 coachade han också Royals samt Geekz Energy.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..