×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

nawwk klar för Majorn i Köpenhamn – vände och vann mot Ecstatic

3
Tim "nawwk" Jonasson är klar för sina andra raka Major-tävling!
Sveriges bästa AWP-spelare Tim "nawwk" Jonasson blir den andra svenska spelaren att säkra en plats i vårens Major i Köpenhamn. Svenskens lag Apeks vände och vann 0-1-underläge till vinst mot ECSTATIC och har därmed vunnit de tre matcher som krävs i LAN-kvalet för att få delta i den historiska första Majorn i Counter-Strike 2.

För Apeks innebär resultatet att laget kvalificerat för sin andra raka Major. Laget skrällde och nådde semifinal i den sista CS:GO-Majorn och får nu chansen att upprepa succén i vår.

Matchen började på danskarnas kartval Inferno och det var Ecstatic som tog direkt tog kommandot om matchen. Trots att Apeks vann bägge pistolrundorna på kartan var det Ecstatic som tog ledningen i matchen efter 13-11 på kartan.

På Ancient var det istället Apeks som höll i taktpinnen. Laget hade en 7-5-ledning i halvtid efter en stabil T-sida och försvarsspelet var starkt nog för att hålla undan Ecstatics comeback-försök och kvittera matchen. Kartan slutade 13-11 till den norska organisationen.

Avgörandet på Anubis blev också det en jämn historia, men Apeks var snäppet vassare under bägge halvlekarna. Kartan slutade 13-11 och Joakim "jkaem" Myrbostad blev stor hjälte för sitt lag med imponerande 26 kills och 119,2 ADR på kartan.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..