×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance vidare i Yalla Compass efter magisk comeback

1
Svenskarna vände och vann i måstematchen.
Alliance är vidare till onlinetävlingen Yalla Compass gruppspel. Det står klart efter att laget vunnit sin avgörande swiss-gruppspelsmatch under torsdagen mot Sprout.

I den avgörande matchen stod svenskarna för en magisk comeback då man vid ställningen 1-1 låg under med hela 3-12 på den avgörande kartan Mirage. Svenskarna, anförda av stjärnskottet Arvid "avid" Åberg, lyckades dock vinna nio raka rundor på CT-sidan och tvinga fram en övertid som man sedan vann.

Förutom segern mot Sprout har Alliance också besegrat 9INE och Sangal Esports i tävlingens kvalgruppspel.

Sedan tidigare har både det svenska laget Metizport samt Hampus "hampus" Posers Bleed Esports säkrat avancemang i tävlingen efter att ha gått obesegrade genom kvalgruppspelet. Sämre gick det för Godsent och Sangal-duon Linus "LNZ" Holtäng och Simon "Yxngstxr" Bojie som snubblade på mållinjen och slogs ut i gruppspelets femte spelomgång.

Artikelbild: Stephanie Lindgren
Videokälla: Esportstudion/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..