×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

zAAz vinner första mötet med juliano — toppar gruppen i ESL Impact

2
Den ikoniska svenska CS-duon mötte varandra för första gången sedan de lämnade G2 Esports.
Den svenska CS-duon Zainab "zAAz" Turkie och Julia "juliano" Kiran har spelat tillsammans med varandra i olika konstellationer nästan oavbrutet sedan 2014. Efter att ha representerat G2 Esports under större delen av 2023 gick de två legendarerna i år till varsitt lag och igår ställdes de mot varandra för första gången sedan de gått skilda vägar.

Det var i ESL Impact-gruppspelet som jualinos lag BIG och zAAz:s lag Team Pigeons möttes i en bo3-match. Matchen blev en riktigt jämn historia som zAAz till slut gick segrandes ur efter att ha vunnit den avgörande kartan Overpass på övertid.

Även fast att det var zAAz lag som vann var juliano något dödligare än sin gamla lagkamrat under matchen. 30-åringen noterades för 53 kills medan zAAz skrapade ihop 45 för egen del.

Gruppspelet i ESL Impact fortsätter i ytterligare några veckor. Team Pigeons har öppnat med två raka vinster medan BIG har en vinst och en förlust som facit.

Artikelbild: Michal Konkol och Wojciech Wandzel/Riot Games

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..