×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Team Liquid-stjärnan: "m0NESY är mer talangfull än donk"

2
Mareks "YEKINDAR" Gaļinskis tycker att Ilya "m0NESY" Osipov är en större talang än Danil "donk" Kryshkovets.
De senaste årens diskussioner om vem som är världens största CS-talanger har dominerats av de två ryska spelarna Ilya "m0NESY" Osipov och Danil "donk" Kryshkovets. 18-åriga m0NESY fick sitt stora genombrott år 2022 när han värvades av G2 Esports medan den nyblivna 17-åringen donk den senaste tiden gjort succé med sitt Team Spirit.

När den lettiska Team Liquid-stjärnan Mareks "YEKINDAR" Gajinskis gästade den ryska community-streamen för Majorn diskuterade han de två ryska supertalangerna, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews. 24-åringen avslöjade då vem av dem han tycker har mest talang för spelet.

— Vem är mest talangfull, donk eller m0NESY? m0NESY, tror jag, sade YEKINDAR men lade samtidigt in en brasklapp för sitt svar.

— Jag känner inte donk personligen. Jag vet inte vad som försiggår i hans huvud och hur han tänker så det är svårt att säga något om honom. De är båda otroliga talanger.

Under Majorn i Köpenhamn har både donk och m0NESY spelat strålande för sina lag men haft det olika tufft att säkra slutspelsplats. donk och Spirit vann tre raka matcher i Elimination Stage medan G2 tvingades spela fem matcher innan laget kunde säkra en plats i kvartsfinalerna.

donk och Spirit spelar sin kvartsfinal mot Faze Clan på torsdag klockan 20:00 medan m0NESY och G2 ställs mot Ludvig "Brollan" Brolins lag Mouz i Majorns sista kvartsfinal som är schemalagd att spelas på fredag klockan 20:00.

Artikelbild: Pressbild/PGL och Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..