×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HeatoN efter SVT:s granskning: "Stolt över vad jag gör"

0
Den svenska CS-legendaren upplever att SVT utsätter honom för en häxjakt.
De senaste dagarna har den svenska CS-legendaren Emil "HeatoN" Christensen varit föremål för flera nyheter i riksmedia efter att SVT-programmet Uppdrag Granskning och Kulturnyheterna granskat marknadsföringen av skingambling på Twitch. Föremål för rapporteringen har bland annat varit HeatoNs samarbeten med skinbettingsajter och nätcasinon som saknar licens i Sverige.

HeatoN själv har valt att inte uttala sig i medier om situationen men valde att adressera ämnet under en av sina sändningar på Twitch, rapporterar Kulturnyheterna. Under sändningen uppger Kulturnyheterna att HeatoN säger att han står för det han gör och inte skäms över sina samarbeten.

— Jag har inte så mycket mer att säga än att jag inte skäms för det jag gör, säger HeatoN i sändningen.

– Jag står för vad jag har gjort, jag tycker inte det är något fel och jag är stolt över vad jag gör.

I sändningen påpekar HeatoN att han är noggrann med att alltid säga att det är 18 års åldersgräns på att spela och att han upplever att SVT utsatt honom för en häxjakt.

– Det är inte rätt att börja jaga streamers, som är jävligt noga med att säga att det är 18 års åldersgräns, när det här finns överallt. Jag tycker det är häxjakt, ärligt talat, säger han.

Fragbite har varit i kontakt med HeatoN som valt att inte kommentera.

Se det första avsnittet av Uppdrag Gransknings program på SVT Play.

Artikelbild: Pressbild/Godsent och SVT

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..