×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Litauen

Se Majorns bästa spelare hyllas vid hemkomsten

2
Natus Vincere-stjärnan fick ett mäktigt mottagande efter Major-vinsten.
Natus Vincere skrev historia när laget blev det första att vinna en Major i Counter-Strike 2. Lagets litauiska stjärna Justinas "jL" Lekavicius utsågs till Majorns bästa spelare efter att bland annat briljerat i finalen mot Faze Clan.

När jL återvände till sitt hemland Litauen på fredagen mottogs han av ett stort uppbåd av CS-fans som ville hylla spelaren för sin insats. På sociala medier har flera bilder och filmer spridits som visar hur litauiska fans jublar och hyllar spelaren när jL ankommer till flygplatsen.

Redan förra veckan fick jL:s lagkamrat Ivan "iM" Mihai ett liknande mottagande när han togs emot av rumänska fans på flygplatsen.

Se jL:s mottagande:
jL getting welcomed by fans in Lithuania
byu/WD-40_enjoyer inGlobalOffensive


Artikelbild: jL/Instagram och Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..