×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Proffsen vill se klassiska kartan göra comeback i map-poolen

2
Vill du också se Train i Counter-Strike 2?
Valve borde byta ut Vertigo och ersätta med Train i den aktiva map-poolen. Det tycker åtminstone en majoritet av de 30 proffsspelare som CS-profilen Thour frågat om vilka ändringar de skulle vilja se bland kartorna i CS2.

I Thours enkät svarade 17 av 30 proffsspelare att de helst skulle vilja se Train tillbaka i map-poolen. Kartan togs bort från den aktiva map-poolen våren 2021 för att ersättas av Ancient efter att ha varit en del av map-poolen sedan 2014.

Det råder inte samma enighet bland proffsen rörande frågan om vilken karta som borde tas bort från map-poolen. Den karta som flest vill ta bort är Vertigo som fått 12 röster men Inferno och Mirage, som fått 11 respektive 9 röster, är också kartor som proffsen verkar trötta på att spela.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..