×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Här ilsknar CS-stjärnan till efter frågor om övergången: "Kommer banna alla"

1
Ilya "Perfecto" Zalutskiy ville inte diskutera sin före detta lagkamrat.
Under måndagen presenterades Denis "electronic" Sharipov som Virtus.pros nyförvärv. 25-åringen värvas in från Cloud9 som efter affären valde att dra sig ur ESL Pro League då laget inte kunde ställa upp med en komplett femma.

Efter att affären offentliggjorts fick Cloud9-spelaren Ilya "Perfecto" Zalutskiy ta emot flera frågor från fans som undrade om övergången, något som 24-åringen inte uppskattade, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews. Det var i samband med att Perfectos flickvän Tatiana "sindi" Denisovna sände live på Twitch som den ryska stjärnan till slut röt ifrån och bad fansen att sluta fråga om electronic.

— Jag kommer att banna alla er som frågar. Fuck off! Läs nyheterna istället, ingen här kommer att berätta några hemligheter, stick härifrån! Jag har fått nog, säger Perfecto under sändningen.

Perfecto och electronic har en lång historia av att spela i samma lag. De två spelarna har spelat tillsammans sedan början av 2020 då Perfecto värvades till Natus Vincere. De var båda del av den Navi-femma som dominerade CS-scenen år 2021 och vann bland annat Majorn i Stockholm och en Intel Grand Slam.

Hör Perfectos ilska (på ryska):

Artikelbild: och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: Vidoekälla: PGL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..