×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Spirit-stjärnans kritik mot Köpenhamns Major: "Det var dogshit"

1
Dmitry "sh1ro" Sokolov hade inte en positiv upplevelse i Danmark.
Det har gått tre veckor sedan Natus Vincere kröntes till mästare i Danmark. Nu berättar Team Spirit-stjärnan Dmitry "sh1ro" Sokolov om sina upplevelser av Köpenhamns Major.

Enligt den ryska nyhetssajten Escorenews var det inte någon positiv upplevelse. I en livesänding ska 21-åringen berättat att han inte var särskilt nöjd med den service som turneringsarrangören PGL bjöd på.

— Jag gillade inte Majorn alls. Jag vet inte vad det var, ärligt talat. Det var dogshit organisationsmässigt. Jag var jävla trött på att beställa mat själv. Datorerna var bra. Min ranson bestod av Starbucks, lite skit och lite annat skit. Om igen. Det gjorde ont i magen, sade sh1ro under livesändingen enligt sajten.

Spirit gick in som en av storfavoriterna i den första CS2-Majorn men föll redan i kvartsfinalen mot Faze Clan. För sh1ro och gänget väntar härnäst BetBoom Dacha i Belgrad som startar den 14 maj.

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..