×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-spelare vädjar till Valve — vill kunna hosta privata 5v5-lobbies

1
Funktionen skulle göra det lättare för spelare som bara vill spela tillsammans med sina vänner.
Trots att Counter-Strike 2 släpptes för mer än ett halvår sedan finns det ingen inbyggd möjlighet för spelare att hosta privata lobbies i spelet, något som gör det lite krångligt för spelare som vill spela bara tillsammans med sina vänner. Nu vädjar CS-spelare till Valve om en förändring.

I Reddit-tråden "how is it possible there still isnt custom lobby with friends after half a year" valde en CS-spelare att lyfta frågan efter att användaren försökt att spela med sina vänner men misslyckats. I tråden skriver flera andra spelare att de hoppas att Valve implementerar möjligheten för privata servrar i spelet i en framtida uppdatering men de flesta tror att det inte kommer att vara möjligt på ett bra tag framöver.

"De enda som kan svara på det är Valve. Och eftersom de hellre vill att deras uppdateringar talar för sig själva och eftersom de också vägrar att anställa en community manager, kommer de antisociala utvecklarna på Valves kontor att fortsätta att vara tysta om varför den här funktionen och många andra inte finns i CS2. Det enda du kan göra är att hålla tummarna och hoppas att det läggs till snart", skriver användaren DeanGillBerry i ett av trådens mest uppröstade svar.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..