×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Antalet VAC-avstängningar ökade under helgen

1
Valve ser ut att ha genomfört en banvåg riktad mot CS2-fuskare under helgen.
Under helgen verkar speltillverkaren Valve ha genomfört någon form av banvåg riktad mot fuskande CS2-spelare. Åtminstone om man får tro data som samlats in av CS-verktyget Convars.

Enligt verktyget ska antalet VAC-avstängningar som delats ut under fredagen och lördagen varit betydligt högre än genomsnittet. Siffrorna stärks av att flera CS-spelare under helgen delat med sig av skärmbilder på sociala medier föreställandes hur Valves anti-cheat stängt av personer som blivit rapporterade för fusk och vittnat om att motståndare de rapporterat för fusk blivit avstängda.

"Jag kollade precis min statistik för avstängda spelare från mina tidigare spelade matcher. 20 spelare avstängda, tidigare var det 10. Vi spelade för två dagar sedan, och en skitstövel blev avstängd direkt under matchen. Vi spelade mot en fuskare igår... han är redan avstängd. Det är jävligt fantastiskt”, skriver Reddit-användaren lordwernero i tråden "The New VAC Is Wave 3x Larger Than The Previous One!"

Samtidigt som det kommer rapporter om att fuskare blivit bannade är det många spelare som också påpekar att Valves åtgärder ändå inte är tillräckliga. Fuskandet i spelet har varit ett tilltagande problem under de senaste månaderna och Valves uppges ha satt som högsta prioritet att lösa problemen.

Artikelbild: Skärmbild/Convar och Pressbild/Valve
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..