×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Copenhagen Wolves tackar av trace — Svedjehed står utan coach

1
Martin "trace" Heldt har slutfört sin uppgift i Copenhagen Wolves.
I december förra året återupplivades den klassiska CS-laget Copenhagen Wolves efter mer än sju års frånvaro från scenen. För att hjälpa laget ur startgroparna plockades 1.6-legendaren Martin "trace" Heldt in som coach.

Efter fyra månader i laget meddelar nu organisationen att han lämnar. I en kommentar till HLTV säger 33-åringen hans uppgift var att bygga en struktur i laget och att den uppgiften nu är slutförd.

"Det ursprungliga målet för projektet var att jag skulle sätta upp organisationen på bästa sätt för framtida framgång. Bygg struktur, en bra hälsosam kultur och solida grunder i spelet, som kan användas på lång sikt. Båda parter upplever att det är uppfyllt, vilket också stämmer bra med tanke på att kontraktet bara gällde till sommaren", säger trace.

Copenhagen Wolves har i skrivande stund inte presenterat en ny coach. Detta innebär att svenske Leo "Svedjehed" Svedjehed och hans lagkamrater just nu står utan coach.

Copenhagen Wolves:
Sebastian "Basso" Aagaard
Frederik "Fessor" Sørensen
Leo "Svedjehed" Svedjehed
Hubert "szejn" Światły
Victor "vigg0" Bisgaard


Artikelbild: Kim Andersson och Pressbild/PGL
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..