×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Officiellt: Svenska stjärnskottet presenterad för G2 Esports

1
Svensken Martin "Yike" Sundelin ersätter Marcin "Jankos" Jankowski i G2 Esports.
Efter en tids rykten och läckor bekräftade G2 Esports under torsdagen vilka fem spelare som utgör organisationens League of Legends-lag inför år 2023. Ett av lagets nyförvärv är det svenska stjärnskottet Martin "Yike" Sundelin.

Den svenska jungle-spelaren kommer senast från en sejour i det franska LFL-laget LDLC OL. Där spelade 22-åringen under hela 2022 och lyckades då bland annat vinna LFL två gånger samt komma tvåa och trea i European Masters. I november nådde Yike också Coupe de France-finalen som LDLC förlorade mot Team Vitality.

"Jag har haft turen nog att få en plats i det absolut bästa laget i ligan. Dags att fokusera på 2023 års LEC-trofé", skriver Yike själv om övergången.


Förutom Yike presenterade G2 två nya spelare i form av Steven "Hans Sama" Liv och Mihael "Mikyx" Mehle. Den nysignade trion gör Sergen "BrokenBlade" Çelik och Rasmus "Caps" Winther i G2:s femma.

G2 Esports är:
Tyskland Sergen "BrokenBlade" Çelik
Sverige Martin "Yike" Sundelin
Danmark Rasmus "Caps" Winther
Frankrike Steven "Hans Sama" Liv
Ryssland Mihael "Mikyx" Mehle

Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games och Yike/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..