×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Na’vi vinner Blast Pro Series Copenhagen — Cloud9 vinner Blast Stand-off

0
Ninjas in Pyjamas klarade inte av att ta hem Blast Pro Series Copenhagen-titeln och slutade på en andraplats efter ett hett finalmöte med Natus Vincere.
Finalmötet i Danmarks huvudstad Köpenhamn under helgens Blast Pro Series Copenhagen slutade mellan Ninjas in Pyjamas och Natus Vincere, där de senare visade sig snäppet starkare än sina svenska motsvarigheter. Lagen hade mötts i den sista grupp-omgången på Inferno där Na’vi vann med 16-10 och skulle därefter sadla om för finalspel. Den första kartan blev Mirage som CIS-laget stängde med 16-10 innan matchen led över till Inferno. På karta nummer två upprepade Danylo "Zeus" Teslenko och hans lagkamrater sitt enastående spel och kunde avsluta finalen med en seger på 2-0.

På tredjeplats kom världsettorna i Astralis vilket innebar att de fick chansen att välja sina motståndare i Blast Stand-off. Motståndarna blev inga mindre än Cloud9. Det visade sig vara ett dåligt val, då Cloud9 tog hem aim-duellen och vände hem med 20 000 dollar extra i fickan.



Artikelbild: Blast Pro Series

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..