×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Oktoberfest #2: California here we come!

1
Hösten 2008, eller närmare sagt oktober 2008, bjuder på årets Esportfest. USA, Tyskland, Kanada, you name it! Med sex turneringar av internationell toppklass samt en mjukstart med WCG-kval och guld i Skellefteå har vi inget annat val än att poppa popcornen, hälla upp colan och bänka oss framför HLTV för att njuta av spektaklet vi kallar 1.6. Från Norrland till Mellanöstern, från Kina till Småland; Fragbite guidar dig genom höstens alla evenemang.
We've been on the run, drivin' in the sun...
Från det kalla Skellefteå åker vi till det betydligt varmare Los Angeles för att dra på E for All, där årets andra Extreme Masters-evenemang går av stapeln (det första med 1.6). Våra covrare testas hårt när dom sätts under hot av kuststadens risker för jordbävningar samtidigt som de enorma mängderna avgaser tar livet av dem, sakta men säkert. Fragbites World Tour börjar på riktigt, och covrare på plats i USA är:
Alexandra Lancia Nagy
Martin TTl Lindbäck
André rich Åkerblom
USA, $50 000, sol och värme – livet som Esportare
EM i Los Angeles är ett av tre globala turneringar som ESL anordnar. Som med de två andra evenemangen är det hela 345 000 kr i prispotten och kombinerat med rutin, erfarenhet samt en intressant deltagarlista blir det receptet på ett perfekt evenemang i spelvärldens (tills förra året) största mässa.
1. $25 000 (172 500 kr + plats till lagets kontinentala final)
2. $10 000 (69 000 kr + plats till lagets kontinentala final)
3. $6000 (41 400 kr)
4. $4000 (27 600 kr)
5. $2500 (17 250 kr)
6. $2500 (17 250 kr)

Svensk framgång igen måntro?
Både fnatic och SK, som tillsammans med flera andra lag åker hela världen runt denna månad, är på plats. Båda lagen deltog i EM-turneringen i Los Angeles även förra året, där man efter en helsvensk final slutade etta respektive tvåa. Lagen får dock tagga till rejält om de ska upprepa den svenska bravaden från förra året, deltagarlistan bjuder nämligen på flera stora namn, och ser ut så här:
MYM
fnatic
SK
Roccat
mibr
mTw
x3o
Evil Geniuses.usa
Paragon of Virtue
50 Calibre Gaming
Frag Dominant
team j1n
MugNmouse
Team Guardians
vio
Revolution Sports
MoB Gaming
Med ett misslyckande i det svenska WCG-kvalet får fnatic alltså en chans att visa att de fortfarande är i form, medan SK med nyrekryten zet har möjlighet att vinna sitt första stora evenemang.

Mer för de intresserade
  • HLTV.org med Nix0n i resspetsen kommer som vanligt att ge er HLTV från L.A.
  • Grupperna släpptes så tidigt som idag, och går att hittas i denna nyhet.
  • Bilder från förra årets evenemang hittar ni här...
  • ...och filmen från förra årets final mellan SK och fnatic finns här.
Evenemanget drar igång så tidigt som på fredag och håller på till söndagen och ni kan förvänta er nyheter, bilder, filmer och intervjuer av toppklass.

* WIWO:s språklektion: "California here we come!" betyder "California, här kommer vi!" på svenska.

78 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 78 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..