×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

FaZe Clan tredje laget att bjudas in till ESL One Cologne

3
Turneringsarrangören ESL fortsätter att fylla på deltagarlistan till sommarens upplaga av ESL One Cologne. Senast att bjudas in är det europeiska stjärnlaget FaZe Clan, som alltså kör Virtus.pro och SK Gaming sällskap i Köln.
FaZe Clan, som leds av den svenske coachen Robert "RobbaN" Dahlström, genomgick tidigare i år en av scenens mer uppmärksammade förändringar. Detta då laget köpte loss den bosniske storstjärnan Nikola "NiKo" Kovač från mousesports. I lagets första turnering tillsammans med den nya rekryten, IEM Katowice, tog de sig sedan hela vägen till final. Väl där blev det dock en snöplig 1-3-förlust mot världsettorna Astralis.

ESL One Cologne 2017

Europa FaZe Clan
allu, karrigan, kioShiMa, NiKo, rain

Brasilien SK Gaming
FalleN, fer, coldzera, TACO, felps

Polen Virtus.pro
TaZ, NEO, pasha, Snax, byali

Årets upplaga av den hyllande turneringen i den tyska staden Köln pågår den 7-9 juli och hålls, precis som vanligt, i Lanxess Arena. Totalt kommer 16 lag tävla om en ännu inte offentliggjord prispott. Tolv av lagen kommer att mottaga en direkt inbjudan av ESL medan de fyra sista platserna fylls genom olika kvalturneringar.


Artikelbild: ESL

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..