×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Drömlottning för NiP inför fredagens kvartsfinaler

1
Svenskarna i Ninjas in Pyjamas undvek både Faze Clan och SK Gaming då fredagens kvartsfinaler lottades. Den första kvartsfinalen startar redan klockan 10:00, men NiP de spelar först efter att den matchen är avgjord.
NiP Gaming gick, tillsammans med Team Liquid, genom Swiss-gruppspelet utan att förlora en enda match. Detta innebar att de hamnade i seedningsgrupp ett inför helgens slutspel. Där kunde de lottas mot något utav de tre lagen i seedningsgrupp som utgjordes av SK Gaming, Faze Clan och Cloud9. Två lag som har varit med i toppen under det senaste halvåret och ett vars form går upp och ner. Vilka får NiP möta i morgondagens kvartsfinaler? Jo, det något svajiga Cloud9.

Bland övriga kvartsfinaler sticker kanske mötet mellan Natus Vincere och G2 Esports ut lite extra. Det handlar om två lag vars spelare länge har varit med och slagits i toppen av CS:GO-scenen, så räkna med en högoktanig drabbning. Övriga två kvartsfinaler går mellan Optic Gaming och SK Gaming, samt Faze Clan och Team Liquid.

Kvartsfinaler — Fredag, 7 juli

CIS Natus Vincere vs. Frankrike G2 Esports
Na`Vi: Edward, flamie, GuardiaN, s1mple, seized, Andi (coach)
G2: apEX, bodyy, kennyS, NBK, shox, SmithZz (coach)
Sverige NiP Gaming vs. USA Cloud9
NiP: draken, f0rest, GeT_RiGhT, REZ, Xizt, threat (coach)
Cloud9: autimatic, n0thing, shroud, Skadoodle, Stewie2k, valens (coach)
Europa Faze Clan vs. USA Team Liquid
Faze: allu, karrigan, kioShiMa, NiKo, rain, RobbaN (coach)
Liquid: EliGE, jdm64, nitr0, stanislaw, Twistzz, zews (coach)
USA Optic Gaming vs. Brasilien SK Gaming
Optic: hazed, mixwell, NAF, RUSH, tarik
SK: coldzera, FalleN, fer, felps, TACO

Tidigare start

Till skillnad från tidigare matchdagar börjar morgondagens bataljer redan klockan 10:00 på förmiddagen. Då kliver Natus Vincere och G2 Esports upp på scenen i Lanxess Arena för att tävla om att bli det första laget till semifinal. Därefter är de matchtider som presenterats här ovanför bara ungefärliga hålltider. Vill du vara säker på att du får se hela Ninjas in Pyjamas match innebär det med andra ord att du håller extra koll. Hålltiden för den matchen är satt till 13:50.

Missade du någon match från gruppspelet? Ingen fara, du hittar samtliga resultat i vår tittarguide.

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..