×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Immortals ställer sig på 2-1 efter seger mot Natus Vincere

1
Den tredje gruppspelsdagen fortsätter att rulla på i Krakow, här senast med en spännande drabbning mellan Natus Vincere och Immortals. Na`Vi började bäst under båda halvorna men det var i slutändan Immortals som säkrade segern.
Ett försvarande Na`Vi öppnade matchen bäst då de vann fem raka rundor under inledningen av Overpass. En spelare som bidrog till detta var Ioann "Edward" Sukhariev, som hade en riktigt tuff match mot Flipsid3 igår. Immortals kunde sedan kliva in i handlingarna i runda nummer sex då brasilianarna lyckades med att brisera bomben. Laget vann sedan även den följande rundan innan Na`Vi skaffade sig en pinne till i runda nummer åtta.

Det blev dock den sista rundan som Natus Vincere lyckades vinna under den första halvan. Immortals, genom bröderna Henrique "HEN1" Teles och Lucas "LUCAS1" Teles, skruvade upp tempot rejält och lyckades först utjämna till 6-6, för att sedan säkra en tre rundor stor ledning i halvtid.


Bra start igen för Na`Vi

Matchen återupptogs så snart spelarna hade bytt sida på servern och Na`Vi, med tre frags från Aleksandr "s1mple" Kostyliev, kunde säkra även matchens andra pistolrunda. Det östeuropeiska laget fortsatte sedan att vinna rundor och kunde till slut gå om Immortals då de vann sin tionde runda i matchen. Bröderna Teles visade sig dock fortsatt heta och såg genast till att kvittera till 10-10.

Immortals fortsatte sedan att vinna två till rundor innan Na`Vi åter såg ut att kunna ta en pinne. Vito "kNg" Giuseppe hade dock helt andra planer och plockade tre frags, samtidigt som han förlorade sin enda kvarvarande lagkamraten, och kunde sedan desarmera bomben. Na`Vi försökte och försökte men lyckades aldrig få med sig någon fler runda. Det var i stället Immortals som vann matchen efter en stark avslutning under båda halvorna.



"Legends"-laget Na`Vi är med det endast en förlust från att bli utslagna. Samtidigt kan Immortals säkra en sensationell slutspelsplats i morgondagens första omgång. Då ska vi komma ihåg att det här är den första majorturneringen som Immortals är med i.

Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..