×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP släpper friberg — vill fortsätta spela

3
NiP Gaming har gått med på att släppa Adam "friberg" Friberg inför kommande säsong. Svensken lämnade i juni organisationens startfemma och har sedan dess agerat analytiker och streamer.
Adam "friberg" Friberg tvingades i juni kliva ner från NiP Gamings startfemma för att göra plats för Fredrik "REZ" Sterner, detta efter bristande resultat tillsammans med kärnfyran. Sedan dess har han agerat analytiker samt streamat under organisationens fana.

Under måndagseftermiddagen offentliggjorde den 25-årige göteborgaren att han lämnar organisationen i hopp om att finna ett nytt hem. I ett uttalande förklarar han att han har bestämt sig för att fortsätta spela på professionell nivå och i samtal med NiP kommit fram till att klippa sitt kontrakt inför kommande säsong.

"De senaste veckorna har jag tänkt på vad jag vill göra, fortsätta spela eller prova något annat. Jag känner hungern och vill fortsätta spela CS:GO på hög nivå, lägga de där extra timmarna för att kunna lyfta en trofé igen.

Efter samtal med NiP har de gått med på att släppa mig från mitt kontrakt och sätta mig som en fri spelare inför kommande säsong. Jag har varit en del av organisationen sedan dess återskapande 2012, det kommer kännas konstigt att inte representera dem när jag spelar. Både organisationen och spelarna kommer fortfarande stå mig varmt om hjärtat", skrev Friberg via Twitter.

Under en livesändning efter nyheterna kring att han lämnade startfemman berättade Friberg att han var osäker på om han ville fortsätta spela. Då ville han vänta in rätt erbjudande, men står nu öppen för diverse organisationer att höra av sig via Twitter eller mejl.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..