×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

SK första laget till slutspel i Sankt Peterburg — besegrade Faze med 2-1

1
Faze Clan började bäst i vinnarmatchen mellan det europeiska laget och brasilianska SK Gaming, ändå blev det slutligen en övertygande brasiliansk seger. SK Gaming är därmed klara för slutspelsfasen av Epicenter.
Vinnarmatchen för grupp A avgjordes under onsdagskvällen då Faze Clan och SK Gaming ställdes mot varandra i en på förhand riktigt intressant bäst av tre-match. Drabbningen inleddes på Inferno och efter en jämn första halva (8-7 till Faze Clan) fick vi sedan bevittna en överkörning under den andra. Faze vann nämligen åtta raka rundor som det anfallande laget och kopplade med det greppet om matchen.

SK tog över helt och hållet

På efterföljande Overpass, som var det brasilianska lagets kartval, såg det dock helt annorlunda ut. SK öppnade med att vinna den första halvan med övertygande 13 rundor mot Faze Clans två. Fler än så skulle Faze inte heller lyckas få med sig innan det var avgjort och matchen gick till den tredje - och direkt avgörande - kartan, Mirage. Där fick vi åter se en jämn första halva, denna gång resulterande i en knapp ledning för SK. När det brasilianska laget sedan gick över till den anfallande sidan förvandlades dock matchen åter till en enkelspårig historia. SK vann slutligen kartan med 16-8 och är med det klara för helgens slutspel.

Vinnarmatch, Grupp A


Vinnarmatch, Grupp B


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..