×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Xyp9x clutchar Astralis till vinst i Sankt Petersburg

1
Astralis har säkrat den sista platsen i Epicenters slutspel, som drar igång på lördag, efter vinst över North. Andreas "Xyp9x" Højsleth clutchade sina lagkamrater till vinst efter två spelade kartor, 16-11 på Train och 16-8 på Mirage.
I dagens, och gruppspelets, sista match ställdes North och Astralis mot varandra i ett danskt derby. Serien började på Train där North tog en snabb ledning. Det var först under en eco-runda som Astralis tog sig in i matchen, tätt följt av en 1vs3-clutch från Nicolai "dev1ce" Reedtz. Halvan vände och slutade med ledning till Astralis, 11-4, och hela 24 frags för Reedtz. Den andra pistolrundan gick även den till North, tack vare två nyckelfrags från OneBlade-profilen René "cajunb" Borg vilket fick rundorna att rulla. Efter en taktisk paus från Lukas "gla1ve" Rossander fick Astralis styrka nog att sätta stopp för motståndarnas vinstsvit. De släppte endast en runda till North, innan de stängde kartan 16-11.

North fortsatte vinna pistolrundor in på Mirage, men lyckan vände snabbt då Astralis tog en markant ledning, 7-1. Mathias "MSL" Lauridsen lyckades vända på steken efter en quad-kill följt av dubbla AWP:s för North. Vid halvtidssignalen hade North knappat in på Astralis och låg bara en runda back, 7-8. Kartans andra pistolrunda blev Astralis första pistolvinst och North fick sin första runda under halvan vid det första fulla köpet. Dock återfick snart Astralis kontrollen och en vunnen 1vs2-clutch från Andreas "Xyp9x" Højsleth stängde kartan, 16-8.


Resultat och information finnes i vår tittarguide
Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..