×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Klart: Stjärnorna bänkas i storlaget — bara två spelare kvar

1
Storlaget gör om helt i sin CS-division.
De två CS-stjärnorna Abay "HObbit" Khassenov och Ilya "Perfecto" Zalutskiy bänkas i storlaget Cloud9. Det meddelar den nordamerikanska organisationen genom inlägg på sociala medier.

Draget innebär att Cloud9 nu är nere på bara två spelare i sin femma efter att organisationen förra veckan också sålt Denis "electronic" Sharipov till Virtus.pro i en övergång som överraskade CS-scenen.

I ett inlägg på X skriver organisationens vd Jack Etienne att Cloud9 är i full gång att bygga om femman från grunden med den ryska duon Kirill "Boombl4" Mikhailov och Sergey "Ax1Le" Rykhtorov som grund. Etienne skriver också att en disband inte är på tapeten.

Förändringarna i Cloud9 kommer efter en period av blandade resultat för laget. Femman inledde säsongen svagt och lyckades inte nå slutspel i varken IEM Katowice eller Blast Premier Spring. Laget tog sig visserligen till kvartsfinal i Majorn i Köpenhamn men följde sedan upp med att missa slutspelet i IEM Chengdu.

Även Cloud9:s assisterande coach Ivan "F_1N" Kochugov lämnar laget.

Cloud9 är nu:
Sergey "Ax1Le" Rykhtorov
Kirill "Boombl4" Mikhailov
Konstantin "groove" Pikiner (coach)


Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och João Ferreira/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..