×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

WEM

PG fortsätter krossa – i final mot fnatic *

1
Finska Power Gaming har gjort en fantastisk turnering så här långt. Obesegrade i gruppspelet efter meriterade vinster över wNv, WeMade Fox och framför allt världsettan fnatic följs nu upp av en vunnen semifinal.
Semifinalen var precis som tidigare matcher man varit inblandade i kantad av datorstrul. Ni som följer bloggen vet att Power Gaming-inhopparen contE varit värst drabbad av datorproblemen. Uppenbarligen påverkades inte finsklaget alltför negativt av detta då man kunde besegra Tyloo med 2-0 efter 16-6 och 16-11 i banresultat.
Power Gaming vs. Tyloo – 2-0 (16-6, 16-11)
Finalen mellan Power Gaming och fnatic imorgon bitti kommer att bli intressant. fnatic är rankade etta och har därmed alltid en favoritroll, men sett ur resultaten i denna turnering – och faktumet att Power Gaming tidigare hunnit besegra sitt finalmotstånd – så är Finlands representanter favoriter till vinsten.
fnatic vs. Power Gaming
Tid: Lördag 07:00
Spelsystem: Bäst av 3 banor
HLTV: HLTV.org

fnatic: GeT_RiGhT, cArn, dsn, f0rest, threat
PG: plastE, naSu, ruuit, tihOp, contE
Uppdatering:
Banorna för morgondagens batalj blev precis valda, fnatic fick möjligheten att välja bort en av fyra kartor och valde bort Train, kartan som spelades i gruppspelet när finnarna vann över fnatic.

Kartorna som spelas under morgondagen är i följande ordning:
Inferno, Dust2, Nuke

68 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 68 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..