×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Extreme Masters

ESL offentliggör kvalen till IEM Kiev

1
Intel Extreme Masters Global Challenge har än så länge arrangerat CS 1.6-turneringar i två städer. Det första stoppet var Guangzhou i Kina och det andra var New York i USA. Det tredje och sista stoppet på världsturnén blir Kiev i Ukraina den 19 januari 2012, och kvalen dit är nu offentliggjorda.
Turneringen, som hålls i CyberSports Arena, kommer precis som de andra världsstoppen att ha åtta deltagande lag. Fem av dessa kommer att kvala in via det europeiska kvalet medan Amerika och Asien får en plats var. Den sista platsen går ett ukrainskt lag i och med att kvalet är i deras land.

Hela den europeiska kvalprocessen är ganska klurig då den är uppdelad i flera moment. Vi gör så gott vi kan för att förklara upplägget nedan.
Det hela börjar med nationella kval där olika topp-placeringar genererar avancemang till antingen steg 1, 2 eller 3. De sämst placerade av toppskiktet placeras i 1 medan de bäst placerade i det nationella kvalet placeras i steg 3.

Ett exempel, från Sveriges nationella kval, följer:
Placering 1-3 går direkt till steg 3.
Placering 4-5 går direkt till steg 2.
Placering 6 går till steg 1.

Steg 1:
I steg 1 möter man de sämst placerade av de som avancerat från olika nationella kval. 31 lag kommer att spela detta steg, och topp 16 avancerar till steg 2.

Steg 2:
I steg 2 möts den bättre halvan av steg 1 och de som direkt kvalade till steg 2. Här kan man avancera till steg 3 om man ytterligare en gång kommer bland topp 16.

Steg 3:
I steg 3 avgörs det hela. De som avancerat från steg 2 möter toppskiktet från de nationella kvalen. De fem bäst placerade i detta kval får en varsin plats till IEM Kiev.
De nationella kvalen, även det svenska, kommer att spelas nu på söndag. Mer info om upplägget och hur ni deltagar hittar ni hos ESL.

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..