×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Asmongold ångrar sig: "Vet inte om jag någonsin kommer att sluta"

1
Twitch-stjärnan backar från sitt tidigare uttalande om när han kommer att lägga ned sin streamingkarriär.
Förra veckan chockade Twitch-stjärnan Asmongold sina följare och fans när han diskuterade sina framtidsplaner. Då sade Asmongold att nästa gång han känner ett behov av att pausa sitt streamande kommer han att lägga ned Twitch-karriären helt.

Enligt nyhetssajten Dexerto ser Asmongold nu ut att ha tvärvänt i frågan. I ett nytt uttalande om sin framtid säger Asmongold att han har svårt att se sig själv lägga ned karriären.

— Kan jag se mig själv utan att göra content? Inte direkt, säger han.

— Jag vet inte om jag någonsin kommer att sluta helt och hållet. Jag gillar inte att säga att jag kommer att streama för alltid. Jag gillar inte att säga att jag aldrig kommer att streama igen. Jag har ingen aning. Jag kommer att bestämma mig när det är dags.

Se Asmongold revidera sitt uttalande i videon nedan:
Artikelbild: Asmongold/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..