×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Anti-fusket i CS2 bannar fuskare snabbare än någonsin

1
Klippet som visar Counter-Strikes nya anti-cheat har setts nästan 3 miljoner gånger.
Med Counter-Strike 2 har speltillverkaren Valve implementerat ett nytt anti-cheat-system. Ett klipp som visar hur det nya antifusk-systemet fungerar sprids nu som en löpeld på sociala medier.

I klippet bannas en spelare mitt under en match efter att en motståndare rapporterat spelaren som en misstänkt fuskare. Nästan omedelbart avbryts matchen och den misstänkta fuskaren bannas från servern.

Att fuskaren bannas omedelbart efter att ha blivit rapporterad är en stor skillnad jämfört med hur Valves antifusk fungerat i Counter-Strike: Global Offensive. I CS:GO bannas fuskare vanligtvis i banvågor efter att de hunnit spela flera matcher.

Se klippet av Counter-Strikes nya anti-cheat här:

I den senaste stora CS2-uppdateringen, som släpptes den 6 juni, implementerade Valve sin senaste version av VAC i betan. I uppdateringens patch notes står det att "VAC nu stänger av spelare omedelbart och avslutar matchen i slutet av rundan (såvida det inte var sista rundan och fuskaren förlorade)."

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..