×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Lagkamraten försvarar cadiaN efter kritiken: "Jättebra"

1
Danskarna menar att trashtalket är en del av sporten.
När Heroic-kaptenen Casper "cadiaN" Møller trashtalkade i lagets IEM Cologne-gruppspelsmatch mot The MongolZ möttes han av en hel del kritik av CS-fans. Nu rycker danskens lagkamrat Rene "TeSeS" Madsen ut till sin kaptens försvar.

I en intervju med CS-sajten HLTV säger TeSeS att han inte ser trashtalk som någon stor grej utan snarare något som är en del av spelet.

— Jag tycker att det är jättebra, det är en del av varje sport och varje situation. Om man skulle höra vad fotbollsspelare sade till varandra på planen skulle man tänka att de är kompletta galningar. Det cadiaN sade var ingenting jämfört med vad andra idrottsmän säger, sade TeSeS.

Det var efter att Heroic vunnit en runda som tittarna fick höra hur cadiaN kallade motståndare för "fucking noobs". Klippet delades av turneringsarrangören ESL och ledde till en stor diskussion om huruvida trashtalket var lämpligt eller inte.

— Det här är vårt liv, vi har så mycket passion för det, och vi kommer att göra allt för att få en liten procentandel fördel gentemot vår motståndare. Ibland fungerar det och ibland slår det tillbaka mot oss. Det kan gå både fel och bra, men i lördags lönade det sig och vi kommer att fortsätta göra det vi tycker är bäst, säger TeSeS.

Heroic slutade till slut tvåa i grupp A och får därmed möta Astralis i ett danskt kvartsfinalderby på fredag.

Se cadiaNs trashtalk:

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..