×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Silver till KRIMZ — tvåa i Yalla Compass Spring

1
Den svenska stjärnan tar en ny topplacering.
För två månader sedan vann Freddy "KRiMZ" Johansson och hans lag Fnatic lagets första tävling för säsongen när man spelade hem RES European Series 1. Igår hade laget chansen att säkra ännu en online-titel, men laget föll i finalen av Yalla Compass Spring.

Fnatic
KRIMZ, kyuubii, bodyy, afro, MATYS

Danmark Sashi Esport
MistR, Lucky, IceBerg, Cabbi, kwezz

Istället för Fnatic-seger blev det Sashi Esports danska femma som säkrade en seger i tävlingen. Finalen slutade 2-1 till danskarna och Fnatic får därmed nöja sig med en andraplats i tävlingen.

"GG till alla lag vi spelade mot. Vi fick slut på energi och gjorde många individuella misstag", kommenterade KRIMZ, som var Fnatics dödligaste spelare i finalen, resultatet efter matchen.


För Sashi innebär segern att laget förutom att spela hem 12 500 dollar (~135 000 kronor) i prispengar också säkrat en plats i miljontävlingen Yalla Compass som spelas i juni senare i år.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..