×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

nilo dominerade i svenskmötet — Metizport till kvartsfinal i CCT

1
Den svenska talangen var fenomenal i åttondelsfinalen.
19-årige Linus "nilo" Bergman blev stor hjälte för sitt Metizport när laget under torsdagen säkrade en plats i kvartsfinalen av CCT Europe Series 1. Supertalangen var bäst på servern när Metizport besegrade svensklaget Sangal Esports med 2-1 i kartor.

Metizport
nilo, ztr, adamb, susp, Jackinho

Europa Sangal Esports
yxngstxr, LNZ, xfl0ud, jottAAA, SaMey

nilo toppade scoreboarden på både Vertigo (13-11) och Anubis (13-11) och avslutade matchserien med hela 55(!) kills. Svenskens genomsnittliga ADR på hisnande 114,7 belönade honom med en HLTV-rating på 1,62 över de två kartorna.

Segern innebär att Metizport får spela kvartsfinal i tävlingen på fredagen. Laget ställs då mot Zero Tenacity i en match som är schemalagd att spelas klockan 13:00.

För övriga svenskar som spelade kvartsfinal under torsdagen blev resultaten inte lika starka. Eyeballers förlorade tungt med 0-2 mot BetBoom och Hampus "hampus" Posers lag Bleed Esports föll mot Amkal Esports med 1-2.

För svensk del innebär resultatet att det nu bara är Metizport och Freddy "KRiMZ" Johansson som fortsatt är kvar i tävlingen.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..