×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-spelarnas vädjan till Valve: "Behövs fler casual-kartor"

1
Casual-spelarna vill ha fler kartor att spela i Counter-Strike 2.
Counter-Strike 2 är i ett akut behov av fler kartor att spela. Det menar flera CS-spelare som nu vädjar till speltillverkaren Valve att släppa fler kartor till spelet.

Det är i Reddit-tråden "The game is dire need of some more casual maps" som användaren MarCo2003-7-12 lyfte frågan och påpekar att det i slutet av CS:GO-eran fanns 35 unika kartor i spelet — CS2 har än så länge bara 12.

"Casual-spellägen som Arms Race och Wingman känns väldigt tråkiga nu eftersom det inte finns någon variation i kartorna. I Wingman är det bara samma tråkiga competetive halv-kartor, i Arms Race är det bara shoots-baggage-repeat. Nästan ingen spelar dem", skriver användaren.

I tråden håller många användare med om att antalet kartor i spelet är alldeles för lågt just nu. Många hoppas att Valve väljer att prioritera fler kartor i de kommande uppdateringarna.

Läs diskussionen:
The game is dire need of some more casual maps
byu/MarCo2003-7-12 inGlobalOffensive

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..