×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kändisar blir nya delägare i Eyeballers

1
Eyeballers presenterar nya namnkunniga investerare.
Artisten Victor Leksell och ishockeyspelaren Adrian Kempe blir nya delägare i Eyeballers tillsammans med Geoguessr-grundarna Mikael Falgard och Daniel Antell. Det meddelar organisationen genom ett pressmeddelande.

Med de nya investerarna hoppas Eyeballers kunna ta sin verksamhet till nästa steg och utveckla organisationen med verksamhet utöver sitt CS-lag. I pressmeddelandet nämns organisationens ambition att växa till ett "lifestyle brand" och nyheter i form av content creators och ny merchandise utlovas inom de närmaste dagarna.

Under förra året var Eyeballers i det närmaste ohotade som Sveriges högst rankade CS-lag och laget vann bland annat Svenska Cupen i slutet av året. Under vårsäsongen har resultaten varit varierande och i februari fick laget se sig passerade av Metizport på CS-sajten HLTV:s världsranking.

Just Metizport möter Eyeballers ikväll i onlinetävlingen CCT Europe Series 2:s åttondelsfinal. Derbyt är schemalagt att spelas klockan 17:00 på fredagskvällen.

Artikelbild: Pressbild/Eyeballers
Videokälla: Fragbite/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..