×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Stockholm kan vara på väg att ta plats i Overwatch League

1
Den första grundsäsongen av Activision Blizzards jättesatsning på esport, Overwatch League, närmar sig slut. Därefter väntar slutspel och de stora finalerna, men redan nu pågår planeringen inför nästa säsong för fullt. I denna planering ingår en expandering med sex lag, varav ett kan komma att hamna i Stockholm.
Overwatch League har ambitiösa expansionsplaner till ligans andra säsong. Dagens tolv lag planeras utökas med ytterligare sex, två vardera från Nordamerika, Asien och Europa. Det berättar Pete Vlastelica, vd för Activision Blizzard Esports Leagues, i en intervju publicerad av DI Digital. När det gäller Europa är just Skandinavien av extra stort intresse. "Skandinavien toppar listan på marknader i Europa som är viktigast för oss och vi har just nu samtal med lag i Stockholm", avslöjar Vlastelica. Han vill dock inte ge några ytterligare detaljer om de pågående samtalen.

Skulle samtalen inte mynna ut i ett lag från Stockholm kan vi ändå räkna med att vi snart kommer att få se ett skandinaviskt lag i ligan, det är Vlastelica tydlig med: "Skandinavien är en viktig marknad för oss och så småningom har vi ett lag härifrån med i ligan". Premiärsäsongen av Overwatch League består av hela nio lag från USA, två från Asien och blott ett enda från Europa - närmare bestämt den brittiska huvudstaden London.

Vlastelica berättar även att ligan ser ut att nå lönsamhet redan under premiärsäsongen
digital.di.se
Kostnaden för en plats i ligan kan komma att stiga till hisnande 60 miljoner dollar
dailymail.co.uk


Artikelbild: Per Sjölin / Overwatch League

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..