×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Mysteriet löst — MonteCristo och LilSusie gifter sig

2
#EsportsMystery har äntligen blivit löst! Hemligheten var att Christopher "MonteCristo" Mykles och Spitfires Susie "LilSusie" Kim gifte sig i Denver under natten till fredag.
Under de senaste dagarna har hashtaggen #EsportsMystery florerat på sociala plattformar. Nu har mysteriet äntligen lösts efter att Christopher "MonteCristo" Mykles under natten till fredag offentliggjorde att det handlade om hans bröllop. Stjärnan, känd från både LCK och Overwatchleague, gifte sig med Overwatch-laget Spitfires general manager, Susie "LilSusie" Kim.

Cermonin ägde rum i Denver, USA, där Auguste "Semmler" Massonnat agerade präst. Många visste inte om att MonteCristo och LilSusie var i ett förhållande, men de har via en speciell webbplats laddat upp bilder de tagit under sina gemensamma resor under de senaste åren och låter nu fans från hela världen se deras historia. För de som inte kunde närvara vid cermonin så livesändes bröllopet via MonteCristos Twitch-kanal där ungefär 10 000 tittare satt bänkade.


Artikelbild: christopherandsusie.com

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..