×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Female Legends anordnar esportläger för tjejer

1
Den svenska organisationen Female Legends kommer att arrangera ett esportläger för tjejer. Lägret som anordnas mellan 18-21 april är till för att stärka självförtroendet och skapa jämställt spelande.
Den 18-21 april kommer Female Legends att anordna ett esportläger. Lägret är, enligt Female Legends, till för att stärka självförtroendet samt att skapa ett jämställt spelade kommer att kosta 200 kronor och välkomnar tjejer mellan 13-26 år.

"Vi ser att många tjejer ger upp sitt spelande alldeles för tidigt och vi tror på att låta dem bygga trygga nätverk. Med hjälp av vår uppföljningscoaching både på distans och på plats hoppas vi samtidigt kunna visa på vikten av fysiska mötesplatser inom e-sporten" säger projektledaren Liza Lind.

Under lägrets gång är det Overwatch som står på agendan. Alla deltagare kommer att delas in i lag som kommer att träna och tävla tillsammans. I priset för lägret ingår boende, mat och resa.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..