×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Detta är Tracers favoritfotbollslag — enligt Overwatch-författaren

1
Visste du att Overwatch-karaktären Tracer är ett fotbollsfan? Nu har huvudförfattaren bakom Blizzards FPS-spel avslöjat vilken klubb karaktärens hjärta bankar för.
Lena Oxton, eller Tracer som de flesta känner henne som, är en karaktär i Blizzard Entertainments FPS-spel Overwatch. Karaktärerna i spelet har alla en djup historia bakom sig, men eftersom Tracer var en av de första tickar fansens hjärta lite extra för henne. Tidigare har spelutvecklarna avslöjat att den brittiska karaktären är homosexuell och med detta har en flickvän som syntes i en julutgåva av utvecklarnas Overwatch-comic. Senast tog ett fan till Twitter för att ifrågasätta en av Tracers voicelines från årets Storm Rising-event. Där säger karaktären "'e fell over! 'e fell over!" vilket gjorde att fanet antog att Tracer är ett fotbollsfan, frågan hon då ställde var vilken klubb karaktären håller på.

Då Tracer är från Storbritannien finns det ett flertal lag att hålla på och klubbarna som deltar i Premier League har fans över hela världen, så det blev snabbt en viktig fråga för Overwatch-spelare att få svaret på. Huvudförfattaren bakom Overwatch, Michael Chu, svarade att Tracer faktiskt är ett stort fotbollsfan och att laget hennes hjärta bultar för bär färgen blå. Eftersom Tracer är från London har fans kommit fram till att det måste vara Chelsea som är karaktärens favoritlag, eftersom de bär den blå färgen. Dessvärre verkar det inte som att Blizzard tänker göra något Chelsea-inspirerat skin till Tracer, då de inte gör specifika samarbeten som exempelvis Fortnite gör med Avengers.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..