×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Känd Overwatch-streamer död — sörjs och hyllas av fansen: "Hjälpte mig så mycket"

2
Overwatch-profilen joomla25 blev bara 27 år gammal.
Overwatch-profilen joomla25 har nyligen gått bort som 27 år gammal, detta rapporterar Dexerto.

Den tragiska nyheten delades i profilens Discord-server av en medlem som skrev ett längre beklagande meddelande:

"Jag är hemskt ledsen att behöva dela detta med er alla. Jag har aldrig behövt ge såna här nyheter. Jag besparar er alla detaljerna för att det är ett känsligt ämne och det känns inte rätt att jag av alla skulle få veta detta först."

"Tyvärr är Joom inte med oss längre. När jag får mer uppdateringar kommer jag låta er alla veta, men i skrivande stund tycker jag att vi får låta händelsen få sin tid. Låt hans familj och närstående bearbeta detta, och låt oss alla sörja tillsammans.", skriver Discord-medlemmen Yomgie.

Den omskakande nyheten delades bland vänner och fans på bland annat Twitter där Jooms vän EeveeA delar sina tankar kring Joom och hans bortgång.

"Jag hade inte varit den jag är idag utan honom. Han kändes som en storebror, han gav mig så mycket livsråd som jag tänker på nästan varje dag och skapade den jag blev som person. Jag kan bara hoppas på att fortsätta att hjälpa andra som han hjälpte mig", skriver EeveeA.

Profilen hade under sin tid på Twitch fått ihop över 57 000 följare och en stark fanbase som följde hans Overwatch-äventyr under många år.

Artikelbild: Pressbild/Blizzard

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..