×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Overwatch

Overwatch-spelarnas ilska över Blizzards val av streamers: "Lämnar en dålig eftersmak"

1
Blizzard försvarar sina val efter backlash.
Den 27:e juni annonserade Blizzard att de släpper ett nytt skin till Brigitte i Overwatch. Som en del av en kampanj för att reklamera för Overwatch 2-betan kan tittare på Twitch ge bort prenumerationer för att få skinnet. Kampanjen pågår från den 29:e juni till den 19:e juli.

Det är totalt 150 streamers som är en del av kampanjen, om man ger bort tre prenumerationer till någon av dessa får man Brigitte-skinnet. Communityt är dock långt ifrån nöjda med vilka streamers som har valts. På listan finner vi bland andra Félix "xQc" Lengyel, Asmongold och T-Pain. Kritiken grundar sig i att dessa för det första är några av de som tjänar absolut mest pengar på plattformen och inte behöver hjälpen från kampanjen, och för det andra att många av dem inte har spelat eller streamat Overwatch på flera år.

En profil som Blizzard fick väldigt mycket backlash över att inte ha inkluderat från början är Daniel "Fenner" Fenner. Fenner har i många år streamat Overwatch som sitt huvudspel, och innan det var han en professionell StarCraft 2-spelare, så han har länge varit en del av Blizzards community. Efter tillräckligt mycket press av communityt har Blizzard nu ändrat sig och inkluderat Fenner i kampanjen.

En användare på Reddit sammanfattade väl hur en stor del av communityt känner: "Den här listan över streamers lämnar en dålig eftersmak. ... Stötta i alla fall skapare som behöver det istället för redan stora namn, som inte är en del av vår community."

Community Managern Andy Belford försvarar företagets val, och säger att tittarna överskattar hur mycket stora streamers tjänar. Han tycker även att de har fått till en bra mix mellan bekanta ansikten och nya personer.

Artikelbild: Twitter/Blizzard

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..