×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Vietnam

PUBG Mobile-proffs blir slagen av lagkamrat mitt under livestream

1
En vietnamesisk PUBG Mobile-spelare från organisationen Box Gaming blev mitt under en livestream slagen. Slagen kom inte heller från någon random människa utan hans egna lagkamrat. Allt detta fångades såklart på film.
Esport på mobilen är inte allt för stort i västvärlden. Större är det dock i Asien och ett av de största spelen är PUBG Mobile. Ett av de bästa lagen i just detta spelet är Box Gaming från Vietnam. Laget placerade sig nyligen på en fjärdeplats i PUBG Mobile World League 2020 East där de fick med sig hela 40 000 dollar. Men pressen att vara en professionell spelare verkar ha tagit extra hårt på lagets IGL, Lê Văn "Louis" Hiếu.

Under en livestream av Louis lagkamrat, Nguyễn Thành "Pimay" Nhân, så kan man till en början höra Louis skrika på Pimay. Situationen eskalerar fort och tillslut så börjar Louis slå Pimay i huvudet. Organisationen svarade snabbt på detta i ett inlägg på Facebook där de meddelar att de temporärt tagit bort Louis från laget.

Videon gick endast att få tag på i den låga kvalitén
Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..